Elazığ Valiliği, kent genelinde beklenen kuvvetli yağışlara ilişkin meteorolojik uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, yarın günün ilk saatlerden itibaren Elazığ genelinde kuvvetli, do
Elazığ Valiliği, kent genelinde beklenen kuvvetli yağışlara ilişkin meteorolojik uyarıda bulundu.
Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, yarın günün ilk saatlerden itibaren Elazığ genelinde kuvvetli, doğu kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.
Açıklamada, doğu kesimlerinde beklenen çok kuvvetli yağışın metrekareye 21-75 kilogram arasında olacağının tahmin edildiği belirtildi.
Kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekilen açıklamada, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. (İLKHA)