Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son değerlendirmelere göre kent genelinde 29-30-31 Ağustos tarihlerinde olumsuz hava ve deniz şartlarının etkili olmasının beklendiği belirtildi. Vatandaşların can güvenliğini
Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son değerlendirmelere göre kent genelinde 29-30-31 Ağustos tarihlerinde olumsuz hava ve deniz şartlarının etkili olmasının beklendiği belirtildi.
Vatandaşların can güvenliğinin korunması amacıyla söz konusu tarihlerde Giresun’daki tüm sahil ve plajlarda denize girmenin yasaklandığı bildirildi.
Valilik, vatandaşlardan can güvenlikleri için denize girmemelerini ve görevli ekiplerin uyarı ve yönlendirmelerine riayet etmelerini istedi. (İLKHA)