Hatay’ın İskenderun ilçesinde farklı günlerde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ve kasten yaralama olayının şüpheli failleri yakalandı.Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada; İskenderun KocatepeHatay’ın İskenderun ilçesinde farklı günlerde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ve kasten yaralama olayının şüpheli failleri yakalandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada; İskenderun Kocatepe Mahallesinde meydana gelen ateşli silahla kasten yaralama ve Meydan Mahallesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının şüphelisi olarak aranan H.K. ile S.H.S. adli 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.
Adli makamlara sevk edilen H.K. tutuklanarak ceza evine gönderildi. S.H.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.