İstanbul'da düzenlenecek spor etkinliği nedeniyle Avrupa Yakası'nda trafik düzenlemesine gidilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan duyuruya göre "İstanbul'u Koşuyorum" etkinliği kapsamında Yenikapı ile Sarayburnu arasındaki sahil
İstanbul'da düzenlenecek spor etkinliği nedeniyle Avrupa Yakası'nda trafik düzenlemesine gidilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan duyuruya göre "İstanbul'u Koşuyorum" etkinliği kapsamında Yenikapı ile Sarayburnu arasındaki sahil yolunun bir bölümü geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.
4 Ekim Pazar günü uygulanacak trafik düzenlemesi sabah saat 06.00'da başlayacak ve öğle saat 12.00'ye kadar devam edecek.
Sürücülere alternatif güzergâh uyarısı
Kapanma süresince bölgede trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacak.
Söz konusu güzergahı kullanmayı planlayan sürücülerin yola çıkmadan önce trafik düzenlemelerini dikkate almaları ve ulaşım planlarını buna göre yapmaları gerekiyor. (İLKHA)