Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde Karaören Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, imece usulü düzenlediği iftar yemeğinde 500 kişiyi bir araya getirdi.Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde Karaörenliler, imece usulü düzenledikleri iftar yemeğinde 500 kişilik büEskişehir’in Seyitgazi ilçesinde Karaören Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, imece usulü düzenlediği iftar yemeğinde 500 kişiyi bir araya getirdi.
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde Karaörenliler, imece usulü düzenledikleri iftar yemeğinde 500 kişilik büyük bir buluşma gerçekleştirdi. Karaören Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen iftar, hayırseverlerin katkıları ve topladıkları bağışlarla hayata geçirildi. Gönül sofrasında bir araya gelen vatandaşlar, oruçlarını birlikte açarak iftarın manevi huzurunu paylaştı.
İftar programıyla ilgili konuşan Karaören Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Soysal, "Seyitgazi Karaörenlileri olarak ikincisini düzenlediğimiz iftar yemeğimizi hep beraber veriyoruz. Katılan arkadaşlara katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz. Aynı adetler köydeki yemekhanemizde 30 gün boyunca devam ediyor. Gelen herkesin ayağına sağlık. Allah bereket versin" diye konuştu.