Kastamonu’da kar yağışı etkili oluyor

Kastamonu’da etkili olan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü.Kastamonu’da iki gündür kar yağışı etkisini sürdürüyor. Gece saatlerinden itibaren etkili olan başlayan kar, şehir merkezini beyaz örtüyle kapladı. Beyaz örtüyle kaplanan şehir merkezi havad
Kastamonu’da etkili olan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü.
Kastamonu’da iki gündür kar yağışı etkisini sürdürüyor. Gece saatlerinden itibaren etkili olan başlayan kar, şehir merkezini beyaz örtüyle kapladı. Beyaz örtüyle kaplanan şehir merkezi havadan görüntülendi. Cumhuriyet Meydanı Şehit Şerife Bacı ve Atatürk heykeli ile tarihi Nasrullah Camisi ve Meydanı, Kastamonu Kalesi kar yağışıyla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü.
Kar yağışı sebebiyle Kastamonu il merkezi, Abana, Bozkurt, Taşköprü, Çatalzeytin, Cide, Doğanyurt, İnebolu, Küre, Seydiler ve Tosya ilçelerinde 13 taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
Okulların tatil edilmemesine üzüldüğünü ifade eden Arda Cihan, "Bu kar yağışı nedeniyle öğrenci olarak bizler okulların tatil edilmesini bekledik. Bu yüzden biraz öğrenciler olarak üzgünüz. Kar yağışında Kastamonu’da ayrı güzel bir hava oluyor" diye konuştu.
Kar yağışının barajlar için önemli olduğunu belirten Yunus Emre Karasakal ise, "Kurak geçen yaz mevsiminin ardından rabbim bize rahmetiyle muamele etti. Şu anda güzel bir kar yağışı var, hava soğuk. Bu kar yağışı bizlere eski günlerimizi hatırlatıyor. Geçtiğimiz günlerde bir hafta gibi yağmıştı. Çok şükür bir daha yağdı, iki gündür devam ediyor" şeklinde konuştu.