Kütahya’da halk ve hayvan sağlığını korumak amacıyla bir süre önce tedbiren kapatılan Canlı Hayvan Pazarı yeniden açıldı.Kütahya Belediyesi ve ilgili müdürlükler tarafından yapılan açıklamaya göre, Canlı Hayvan Pazarı 20 Ocak Salı günü (bugün) sabah saatKütahya’da halk ve hayvan sağlığını korumak amacıyla bir süre önce tedbiren kapatılan Canlı Hayvan Pazarı yeniden açıldı.
Kütahya Belediyesi ve ilgili müdürlükler tarafından yapılan açıklamaya göre, Canlı Hayvan Pazarı 20 Ocak Salı günü (bugün) sabah saat 07.30 itibarıyla yeniden hizmet vermeye başladı.
Açıklamada, "Halk ve hayvan sağlığını korumak amacıyla bir süredir tedbiren kapalı tutulan Canlı Hayvan Pazarımız, 20 Ocak Salı günü saat 07.30 itibarıyla yeniden hizmete açılıyor. Üreticilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Sağlıklı, bereketli ve kazançlı alışverişler dileriz" ifadelerine yer verildi.
Kütahya Canlı Hayvan Pazarı’nın, Parmakören Mahallesi’nde Kütahya-Tavşanlı kara yolu üzerinde yeniden faaliyet göstermeye başladığı belirtildi.