Muğla'da aranan 124 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 12-19 Ekim tarihlerinde il genelinde aranan kişilere yönelik çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 36 kişi ile ifadeye yönelik yakalama emri bulunan 88 kişi olmak üzere toplam

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 12-19 Ekim tarihlerinde il genelinde aranan kişilere yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 36 kişi ile ifadeye yönelik yakalama emri bulunan 88 kişi olmak üzere toplam 124 kişi yakalandı.

Kesinleşmiş hapis cezasıyla arananlardan 18'inin 2 yıla kadar, 10'unun 5 yıla kadar, 6'sının 10 yıla kadar, 2'sinin ise 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunduğu belirtildi.

Kasten öldürme suçundan 17 yıl 3 ay 27 gün hapis cezasıyla aranan bir kişi 14 Ekim'de, yakın akrabayı öldürme suçundan 20 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan bir kişi ise 15 Ekim'de Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

İki kişi, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (İLKHA)