Öğrencilere su şuuru aşılandı

Sivas Lisesi’nde "Suyun İzinde" projesi kapsamında suyun şuurlu kullanımı ve iklim değişikliğinin su kaynakları üzerindeki etkisini konu alan panel düzenlendi.Okulun konferans salonunda düzenlenen panele İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Çevre, Şehirc
Sivas Lisesi’nde "Suyun İzinde" projesi kapsamında suyun şuurlu kullanımı ve iklim değişikliğinin su kaynakları üzerindeki etkisini konu alan panel düzenlendi.
Okulun konferans salonunda düzenlenen panele İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Doğan, Devlet Su İşleri 19. Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Çelik, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Ayhan Özdemir, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Su kaynaklarının korunmasının gelecek nesiller açısından hayati önem taşıdığına dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, "Su, hayatın temel kaynağıdır. Bugün suyu nasıl kullandığımız, yarın nasıl bir dünyada yaşayacağımızı belirleyecektir. Öğrencilerimizin bu konuda şuurlanması, sürdürülebilir bir gelecek adına son derece kıymetlidir" dedi.
Panel, kurum temsilcilerinin iklim değişikliği ve su kaynakları üzerine yaptıkları sunumların ardından öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.