İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur gözaltına alındı. Uğur'un evinde polis ekiplerince arama yapıldığı, ardından işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürl
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur gözaltına alındı. Uğur'un evinde polis ekiplerince arama yapıldığı, ardından işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne götürüldüğü bildirildi.
Soruşturma Ahbap Derneği dosyası kapsamında yürütülüyor
Soruşturma kapsamında daha önce Ahbap Derneği yöneticileri ve çalışanlarına yönelik operasyonlar düzenlenmişti. Oğuzhan Uğur'un da aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.
Gözaltı kararının gerekçesi ve soruşturma dosyasındaki Uğur'a yönelik somut isnatlara ilişkin resmî makamlardan henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı. Emniyetteki işlemlerin ardından soruşturmanın seyrine ilişkin yeni bilgilerin paylaşılması bekleniyor. (İLKHA)