Vali Aydoğdu eğitim çalışanlarıyla bir araya geldi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda ve kurumlarda görev yapan genel idare, yardımcı hizmetler ve teknik hizmetler personeliyle bir araya geldi.İl Müftülüğü Konfera
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda ve kurumlarda görev yapan genel idare, yardımcı hizmetler ve teknik hizmetler personeliyle bir araya geldi.
İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Vali Aydoğdu, toplumların ve devletlerin geleceğini şekillendiren en önemli unsurun eğitim olduğunu belirterek, bu alana yapılan her yatırımın ülkenin yarınlarına yapıldığını söyledi.
"Bizim en büyük zenginliğimiz, geleceğimiz olan çocuklarımız. Onlara yaptığımız yatırım, bu ülkenin yarınlarına yaptığımız en kıymetli yatırımdır." diyen Vali Aydoğdu, eğitim çalışanlarının bu süreçte büyük bir fedakârlıkla görev yaptıklarını vurguladı.
Konuşmasının devamında iyi bir eğitimin aile, öğrenci, öğretmen ve tüm eğitim çalışanlarının ortak katkısıyla mümkün olduğuna dikkat çeken Vali Aydoğdu, "Bir okulun hizmetlisinden memuruna, teknik personeline kadar herkes o binanın kalbidir ve o kalbin ritmini sizin gayretiniz belirler." ifadelerini kullandı.
Eğitim sürecinin sorunsuz işlemesi için gösterdikleri özveri dolayısıyla tüm personele teşekkür eden Vali Aydoğdu, çalışmalarında kolaylıklar diledi.