Yeni nesil suç örgütü üyesi Bakü’de yakalanarak Türkiye’ye getirildi

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, iş yeri kurşunlama ve iş insanlarından tehditle para istemek suretiyle yağmaya teşebbüs etme olaylarına karışan ve bu suçlardan tutuklu bulunan yeni nesil suç örgütü üyeleriyle irtibatlı olduğu belirlenen Ö.A.K.’

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, iş yeri kurşunlama ve iş insanlarından tehditle para istemek suretiyle yağmaya teşebbüs etme olaylarına karışan ve bu suçlardan tutuklu bulunan yeni nesil suç örgütü üyeleriyle irtibatlı olduğu belirlenen Ö.A.K.’nin izine ulaşıldığı belirtildi.

Hakkında kasten adam öldürme, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme, bulundurma ve kullanma ile iki ayrı ruhsatsız ateşli silah ve mermileri satın alma veya taşıma suçlarından yakalama kararı bulunan Ö.A.K., Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yakalandı.

Azerbaycan Polisi ile yürütülen ortak çalışmalar sonucunda yakalanan şüpheli, işlemlerinin ardından Türkiye’ye getirildi. (İLKHA)