Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 24 Haziran 2023 - 12:55 Yorum: 0

Milas’ta 36 bin metrelik içme suyu hattı tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas’ta 45 Milyon TL’ye mal olacak alt ve üstyapı çalışmaları çerçevesinde 36 bin metre uzunluğundaki içme suyu hattı ve şebeke imalatı tamamlandı.Muğla genelinde modern altyapı sistemlerinin inşa edil...

Milas’ta 36 bin metrelik içme suyu hattı tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas’ta 45 Milyon TL’ye mal olacak alt ve üstyapı çalışmaları çerçevesinde 36 bin metre uzunluğundaki içme suyu hattı ve şebeke imalatı tamamlandı.
Muğla genelinde modern altyapı sistemlerinin inşa edilmesi ve mevcut altyapı hatlarının yenilenmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılı Aralık ayında Milas Türkevleri, Bozalan ve Çökertme mahalleleri içme suyu hattı ve şebeke imalatına başlamıştı.
36 bin metre yeni içme suyu hattı yapıldı
Çalışmalar çerçevesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından bölgeye yaklaşık 36 bin metre yeni içme suyu hattını tamamladı. Çalışmaların ardından Çökertme Mahallesine içme suyu verilmeye başladı. Bölgede ayrıca 2 adet 100 ve bir adet 400 m3 kapasiteli iki yeni içme suyu deposunun yapımı devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bölgede modern altyapı sistemleri oluşturulacak ve kazandırılan ek içme suyu sayesinde 7 bin kişiye aralıksız içme suyu sağlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber