Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Mayıs 2024 - 13:05 Yorum: 0

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nden Vali Aksoy’a ziyaret

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü yönetimi, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyaret gerçekleştirerek, forma hediye etti.TFF 3. Lig’de mücadele eden ve Play-off mücadelesi veren Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’nin yönetim kuru...

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nden Vali Aksoy’a ziyaret

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü yönetimi, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyaret gerçekleştirerek, forma hediye etti.
TFF 3. Lig’de mücadele eden ve Play-off mücadelesi veren Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’nin yönetim kurulu, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı tarafından Vali Aksoy’a Anadolu Üniversitesi forması hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber