Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Nisan 2024 - 14:23 Yorum: 0

Anaokulu öğrencileri İl Emniyet Müdürlüğü’nün yerleşkelerini ziyaret etti

Eskişehir’de polis ekiplerince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, Ahmet Yesevi İşitme Engelliler Anaokulu öğrencileri ve eğitimciler İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait yerleşkeler...

Anaokulu öğrencileri İl Emniyet Müdürlüğü’nün yerleşkelerini ziyaret etti

Eskişehir’de polis ekiplerince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası nedeniyle gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, Ahmet Yesevi İşitme Engelliler Anaokulu öğrencileri ve eğitimciler İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait yerleşkeleri gezdi.
Edinilen bilgiye göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası’nda çalışma yapıldı. Bu çerçevede, Ahmet Yesevi İşitme Engelliler Anaokulu’ndan 22 öğrenci ve 4 idareci İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkelerinde bulunan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nü, Köpek Eğitim Merkezi’ni ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) Merkezi’ni gezdi. Ardından öğretmenlere ve idari personele hediyeler takdim edilirken, İl Emniyet Müdürü’nün ve polis teşkilatının selamları iletildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber