Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 02 Mart 2024 - 11:53 Yorum: 0

Anaokulu öğrencileri mimar oldu hünerlerini sergiledi

DÜZCE(İHA) – Düzce Bayram Turan Çetin Anaokulu minikleri Mimar Sinan’a özendi. Kil hamurundan camiler ve köprüler yapan küçük mimarlar, eğlenceli bir gün geçirdi.Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrenciler...

Anaokulu öğrencileri mimar oldu hünerlerini sergiledi

DÜZCE(İHA) – Düzce Bayram Turan Çetin Anaokulu minikleri Mimar Sinan’a özendi. Kil hamurundan camiler ve köprüler yapan küçük mimarlar, eğlenceli bir gün geçirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını sağlayacak Dilimizin Zenginlikleri Projesini başlattı.
Proje dahilinde Düzce’deki okullarda da farklı etkinlikler düzenleniyor. Şubat ayı teması “Geçmişten Günümüze Kültürel Miraslarımız” olarak belirlendi.
Bayram Turan Çetin Anaokulu öğrencileri de temaya uygun olarak Mimar Sinan’ı tanıdı. Mimar Sinan’ın eserleri hakkında bilgi sahibi olan minikler, daha sonda Mimar Sinan’dan esinlenerek kil hamurundan camiler ve köprüler yaptı. Eserlerini süsleyip boyayan öğrenciler hem eğitici hem de eğlenceli anlar yaşadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber