Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 31 Ocak 2023 - 20:13 Yorum: 0

Andrea Pirlo’dan kadroda 2 değişiklik

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, son oynadıkları Alanyaspor maçına göre Beşiktaş karşısında kadroda 2 değişiklik ile sahaya çıktı.

Andrea Pirlo’dan kadroda 2 değişiklik

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, son oynadıkları Alanyaspor maçına göre Beşiktaş karşısında kadroda 2 değişiklik ile sahaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fatih Karagümrük, Beşiktaş'ı ağırlıyor. Geçtiğimiz haftayı BAY geçen kırmızı-siyahlılarda Teknik Direktör Andrea Pirlo, son oynadıkları Alanyaspor maçının kadrosuna göre Beşiktaş karşısında sahaya sürdüğü 11'de 2 değişikliğe gitti. İtalyan teknik adam, Otabek Shukurov ve Mbaye Diagne yerine Andrea Bertolacci ve Kazım Kazım'a görev verdi.

Kırmızı-siyahlılar, Beşiktaş karşısına şu 11 ile çıktı:

"Batuhan Şen, Davide Biraschi, Rayyan Baniya, İbrahim Dresevic, Levent Mercan, Magomed Ozdoev, Matteo Ricci, Andrea Betolacci, Ebrima Colley, Fabio Borini ve Kazım Kazım"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber