Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Eğitim 31 Mart 2023 - 08:33 Yorum: 0

Ankara Üniversitesinden depremzede çocuklara Ramazan ayında özel etkinlik

Ankara Üniversitesi çalışanları ve öğrencileri Kahramanmaraş merkezli depremde hasar gören ve depremden etkilenen Elbistan'daki depremzede çocuklara Ramazan...

Ankara Üniversitesinden depremzede çocuklara Ramazan ayında özel etkinlik

Ankara Üniversitesi çalışanları ve öğrencileri Kahramanmaraş merkezli depremde hasar gören ve depremden etkilenen Elbistan'daki depremzede çocuklara Ramazan ayına yönelik "Ramazan Sokağı" adlı özel etkinlikler düzenledi.

Ankara Üniversitesi tarafından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) personel ve öğrencileri tarafından deprem bölgelerinde depremden etkilenen çocuklar için kültürel ve sportif faaliyetler başlattı.

Ramazan'ın gelişiyle birlikte Kahramanmaraş merkezli 7.6 büyüklüğündeki deprem üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde" Ramazan Sokağı" adlı etkinlik düzenledi.

Üniversitenin çok sayıda personel ve öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen etkinlik depremden etkilenen ve deprem psikolojisini üzerlerinden atmaya başlayan depremzede çocuklara moral oldu. İlçede kurulan sahnedeki gösterileri izleyen çocuklar birlikte şarkı söyleyip dans etti.

Çocukların büyük ilgisini çeken ve yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, çocuk tiyatroları, müzik dinletileri sihirbaz gösterileri, karaoke ve bilgi yarışmaları gerçekleştirildi.

Etkinlik sonunda çocuklara çok sayıda hediyenin yanı sıra Ankara Üniversitesi öğrencilerinin deprem bölgelerindeki çocukları için özel olarak hazırladığı boyama kitapları da hediye edildi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, üniversite olarak bölgedeki depremzedelerin acılarını ve duygularını ilk günden bu yana taşıdıklarını ve bölgeye yardımlarının her zaman süreceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Üniversite olarak, 6 Şubat'ta meydana gelen "Asrın Felaketi" olarak tarihe geçen depremin yaralarını sarmak için elimizdeki imkanlar çerçevesinde depremden zarar gören bölge halkına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda bölgedeki depremden etkilenen ve depremin yaralarını bir nebze olsun sarmak amacıyla SKS daire başkanlığımız tarafından depremzede çocuklarımıza destek olmak için bazı sosyo-kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklar bizim yarınlarımız ve onları eğitim, öğretim ve psikolojik ve sosyal anlamdaki tüm ihtiyaçları için asla yalnız bırakmayacağız. Mübarek Ramazan ayını da çocuklarımızın eski yıllardaki gibi şenlik ve coşku içinde geçirmeleri için tüm personellerimiz ve öğrencilerimiz gönüllü olarak seferber oldular. Türkiye olarak bu zor dönemleri el birliği içeresinde kardeşçe atlatacağız inşallah. Bölgeye desteğimiz ve ilgimiz Ramazan ayı ve sonrasında da hiç azalmayacak."

Üniversitenin deprem bölgesindeki etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber