Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Haziran 2022 - 12:28 Yorum: 0

Ankara’da 3 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapan sanık hakim karşısına çıktı

Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızının üzerinde sigara söndürdüğü ve darp ettiği belirtilen sanık hakim karşısına çıktı.

Ankara’da 3 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapan sanık hakim karşısına çıktı

Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızının üzerinde sigara söndürdüğü ve darp ettiği belirtilen sanık hakim karşısına çıktı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan olayda, eve gelen 112 ekiplerinin karşılaştığı kız çocuğunun vücudundaki izler fark edince durumu polise bildirdi. Polisin incelemeleri üzerine ifadesi alınan kadın, Yaşar Can Ünal isimli şahısla birlikte yaşadığını ve eski eşinden olan kız çocuğunu Yaşar Can Ünal tarafından darp edilerek vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi. Gözaltına alınan sanık adliyeye sevkinin ardından "kendini savunamayacak durumdaki kişiyi kasten yaralama" ve "eziyet" suçlarından tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanıklar Yaşar Can Ünal, Keziban Ç. ve avukatlar salonda hazır bulundu. Sanık Ünal, üzerine atılı suçları reddederek mağdurun vücudundaki morluk ve yanık izlerinden haberi olmadığını iddia etti. Diğer sanık Keziban Ç. ise Yaşar Can Ünal tarafından şiddet gördüğünü ancak korkudan şikayetçi olmadığını öne sürdü. Duruşmada mağdur çocuğun pedagog ve psikolog eşliğinde alınan ifadesine ilişkin raporu da okundu. Çocuğun vücudunda çok sayıda ikinci derece yanık yarası, ezilme ve morlukların kısa süre önce olduğunu belirtilen diğer sağlık raporunda, çocuğun kendisini döven ve çakmakla kalçasını yakan kişi olarak Yaşar Can Ünal olduğunu teşhis ettiği belirtildi. Sanık Ünal'ın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber