Ankara’nın Kalecik ilçesinde buğday yüklü bir traktör devrildi. Devrilen traktörün sürücüsü yaralandı.
Kaza, Ankara’nın Kalecik ilçesinde bulunan Çankırı Bulvarı’nda meydana geldi. İddialara göre, buğday yüklü traktör, henüz bilinmeyen bir sebeple devrildi. Kazada traktörde yüklü olan buğdaylar yola saçılırken çevrede bir süre trafik aksadı. Traktör sürücüsünün yaralandığı kazada ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü, sağlık ekibinin ilk incelemelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından yola saçılan buğdayların temizlenmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Polis ekibi ise olayla ilgili inceleme başlattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.