Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Aralık 2022 - 02:08 Yorum: 0

Ankara’da yan yana bulunan 3 dükkan yandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yan yana bulunan 3 dükkanı saran yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Ankara’da yan yana bulunan 3 dükkan yandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yan yana bulunan 3 dükkanı saran yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangın 22.30 sıralarında Çankaya İlçesi Alaacatlı Mahallesi 2163. Cadde'de bulunan lastik satan dükkanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lastik satan dükkanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede su bayisine ve mobilya imalathanesine sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken 3 dükkanda maddi hasar oluştu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

"1 milyon liralık zararım var"

Yangın çıktığında evinde olduğunu ifade eden lastik dükkanı sahibi Ali Şensoy, "Dükkan sahibi benim. Olay olduğu sırada evdeydim. Olayı komşumuzdan duydum. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Yangının nasıl çıktığı ile ilgili bilgim yok. Neden çıktığını bilmiyorum. İçeride yaklaşık olarak 1 milyon liralık zararım var" dedi.

Yangın anına tanık olan Sefa Gülşen, "Yangın çıktığında evdeydim. Camdan baktığımda yangını gördüm. Aşağı indiğimde herkes gelmişti. Yangının çıkma nedeni ise sobayı yakmaya çalışmışlar ve soba tıkalıymış. Yatağın üstüne ateş gelince yatak tutuşmuş. Söndürmeye çalışmışlar ama söndüremeyince köpeğini alıp kaçmış ve yetkililere haber vermiş" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber