Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Haziran 2022 - 15:53 Yorum: 0

Ankara’ya 38,6 kilogram yağış

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, gün içerisinden aniden bastıran kuvvetli sağanak yağış sonrası yaşanan olaylar hakkında yazılı bir...

Ankara’ya 38,6 kilogram yağış

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, gün içerisinden aniden bastıran kuvvetli sağanak yağış sonrası yaşanan olaylar hakkında yazılı bir açıklama yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesince konu hakkında yapılan yazılı açıklamada, "Ankara'da bugün 38,6 kilogram seviyesine kadar yükselen ve aniden bastıran kuvvetli sağanak yağış sonucunda Büyükşehir Belediyemize şu ana kadar 401 ihbar ulaşmış olup tüm ihbarlara derhal müdahale edilmiştir. Altgeçitlerde ise bazı yayınların aksine hiçbir sorun yaşanmamıştır. ABB, bin 132 araç ve 2 bin 322 personelden oluşan ekibiyle sahada teyakkuz halinde olup yağışın olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Yağış etkisi bildirimleri için Başkent 153 çağrı merkezimiz de tam kapasite ile hizmet vermektir" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber