Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 09 Şubat 2023 - 16:13 Yorum: 0

Anne ve bebeği 82 saat sonra kurtarıldı

Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri, bir anne ve bebeğini enkazdan 82 saat sonra kurtardı.

Anne ve bebeği 82 saat sonra kurtarıldı

Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri, bir anne ve bebeğini enkazdan 82 saat sonra kurtardı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremden sonra bölgeye sevk edilen Karabük Belediyesi itfaiye ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Arama ve Kurtarma ekipleri, 82 saat sonra enkazdan bir anne ve 1.5 yaşındaki bebeğini kurtardı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kurtarma ekiplerimizin fedakar çalışmaları sonucunda depremim 82'inci saatinde bir anne ve 1.5 yaşındaki bebeği sağ olarak kurtarıldı. Bundan daha mutlu bir şey yok. Karabük ve Ankara Büyükşehir arama kurtarma ekipleri can olmaya devam ediyor. Bir bebek ve bir anne. Sözün bittiği yer. Personelimizle gurur duyuyor, hepsini alınlarından öpüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber