Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mayıs 2022 - 16:58 Yorum: 0

Anneler Günü’nü yeşil sahada anneleriyle kutladılar

Denizli'de Yeşil Çivril Belediyespor alt yapı oyuncuları 08 Mayıs Anneler Günü'nü yeşil sahada anneleriyle karşılıklı futbol oynayarak kutladı.

Anneler Günü’nü yeşil sahada anneleriyle kutladılar

Denizli'de Yeşil Çivril Belediyespor alt yapı oyuncuları 08 Mayıs Anneler Günü'nü yeşil sahada anneleriyle karşılıklı futbol oynayarak kutladı.

Çivril Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Anneler günü dolayısıyla "Annemle Futbol Oynuyorum" etkinliği düzenledi. İlçe stadında düzenlenen organizasyonda Çivrilspor alt yapı oyuncuları ve anneleri karşılıklı futbol oynadı. Maç sonunda genç oyuncular annelerinin kullandığı penaltı atışlarını kurtarmaya çalıştı. Maç ve penaltı atışları sonrasında Anne ve genç futbolculara teşekkür eden başkan Niyazi Vural "Hayatımızın her anında yanımızda olan, ayakları altında cenneti, yüreğinde hayatın her güzelliğini taşıyan, sevgiyle sarıp şefkatle kucaklayan en kıymetli varlıklarımız, annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber