Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Mayıs 2024 - 12:27 Yorum: 0

Antalya Yolspor efsaneleri yıllar sonra bir araya geldi

Geçmişte Antalya Yolspor Erkek Voleybol Takımı’nın formasını giymiş eski milli voleybolcular yıllar sonra bir araya gelerek hasret giderdi.Antalya Yolspor Erkek Voleybol Takımı’nın geçmiş yıllarda formasını giymiş ve elde ettiği şampiy...

Antalya Yolspor efsaneleri yıllar sonra bir araya geldi

Geçmişte Antalya Yolspor Erkek Voleybol Takımı’nın formasını giymiş eski milli voleybolcular yıllar sonra bir araya gelerek hasret giderdi.
Antalya Yolspor Erkek Voleybol Takımı’nın geçmiş yıllarda formasını giymiş ve elde ettiği şampiyonluklarla adından övgüyle söz ettirmiş aynı zamanda eski milli voleybolcular Dokuma Park’ta bir araya geldi. Buluşmada konuk olarak 90’lı yıllarda voleybol hakemliği yapıp aynı zamanda Antalya Jimnastik il temsilciliğini yürüten kadın hakemlerden Zeynep Karacaer de yer aldı.
Asıl hedeflerinin bu buluşmayı geleneksel hale getirmek olduğunu belirten organizasyon sorumlusu Mehmet Çapar, "İlk olarak düzenlediğimiz buluşmada eski günlerimizi andık. Bundan sonraki amacımız daha geniş kapsamlı ve konaklamalı olarak ailelerimizle bir araya gelmek olacaktır" diyerek yaşadığı heyecanı dile getirdi ve katılımcılara teşekkür etti.
İlki gerçekleşen buluşmaya Abdullah Akar, Can Üncü, Muhittin Ağya, Ejder Benteşen, Hüsnü Altuniş, İsmail Gündoğdu, Çetin Taş, Hüseyin Çalışkan, Vecdi Karıklar, Abdullah Çekin, Soykan Kandemir, Ali Sevmez, Cem Ürer, Mehmet Çapar gibi isimler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu