Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:55 Muğlaspor başkanı Kıyanç” Şampiyonluğa giderken şehri harekete geçirmeliyiz...13:55 Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı13:54 Turizmde Sivas hızına hız katacak13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...13:42 GTO nisan ayı meclis toplantısı yapıldı13:39 Beyaz eşya satışları Mart ayında yüzde 24 arttı13:37 Freni tutmayan kamyonet devrilip paramparça oldu, yaralı sürücü hastaneye k...13:36 CHP Lideri Özel, Çorlu Tren Kazası davasından sonra açıklamalarda bulundu13:35 Bursa’da FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına darbe 4 kişi gözaltına alındı
23 Nisan
Kültür 20 Mart 2023 - 12:18 Yorum: 0

Antalya’da en güzel bahçe, balkon ve teras yarışması başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarışması'na başvurular 3 Nisan Pazartesi...

Antalya’da en güzel bahçe, balkon ve teras yarışması başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarışması'na başvurular 3 Nisan Pazartesi günü başlıyor. "Çevremizi Birlikte Güzelleştiriyoruz" sloganıyla düzenlenecek yarışmada son başvuru tarihi 18 Mayıs 2023.

Antalya'da yeşil dokunun, vatandaşların çevreye olan ilgisinin ve çevre bilincinin arttırılması, çevreyi güzelleştirmek, görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar oluşturmak, toplumun çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak, sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak ve iklimsel değişimlerden kaynaklı su sıkıntısına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen 6'ncı En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarışması Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsıyor. Yarışma başvuruları, 3 Nisan - 18 Mayıs tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne elden teslim ya da web sayfası üzerinden yapılacak.

9 kategoride 198 bin TL ödül

6'ncı En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarışması'nda en güzel balkon (açık balkon, kapalı balkon), en güzel bahçe (konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi, hobi bahçesi, kurakçıl peyzaj uygulama bahçesi) ve en güzel teras olmak üzere toplam 9 kategoride ödül verilecek. Her kategorinin birincilerine 10 bin TL, ikincilerine 7 bin TL ve üçüncülerine 5 bin TL olmak üzere toplam 198 bin TL para ödülü dağıtılacak.

Sonuçlar 5 Haziran'da açıklanacak

Yarışmanın seçici kurulu bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Antalya Kent Konseyi, Antalya Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş temsilcilerinden oluşuyor. Seçici Kurulun 22 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında yapacağı değerlendirmenin ardından 5 Haziran'da sonuçlar açıklanacak ve Haziran ayı içerisinde yapılacak törenle ödüller sahiplerini bulacak. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin web sayfasından (bahcebalkonyarismasi.antalya.bel.tr) temin edilebilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber