Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Nisan 2023 - 11:53 Yorum: 0

Antalya’da motosiklet ve sürücüsünü metrelerce savuran kaza

Antalya'da otomobille motosikletin kavşakta çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya’da motosiklet ve sürücüsünü metrelerce savuran kaza

Antalya'da otomobille motosikletin kavşakta çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, çarpışma sonrası motosiklet parçaları ve sürücüsünün etrafa savrulması anbean görüntülendi.

Kaza, dün 17.40 sıralarında Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sürücü isimleri öğrenilemeyen otomobil ve motosiklet, kavşağa geldiği sırada çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü, başındaki kaskı ve motosikletin parçaları etrafa savruldu. Yere düşen motosiklet sürücüsünün yardımına ise o sırada yol kenarından geçen atık toplayıcı bir kişi koştu.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazanın o anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber