Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Ağustos 2022 - 14:48 Yorum: 0

Antalya’da sürekli yangın çıkan metruk bina mahalle halkını isyan ettirdi

Antalya'da madde bağımlıların kaldığı metruk binada ikinci kez yangın çıktı.

Antalya’da sürekli yangın çıkan metruk bina mahalle halkını isyan ettirdi

Antalya'da madde bağımlıların kaldığı metruk binada ikinci kez yangın çıktı. Mahalle sakinleri isyan ederken, ikinci katın balkonundan itfaiye merdiveni ile kurtarılan genç basın mensuplarına tepki gösterdi.

Yangın, Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 121. Sokak'ta 4 katlı metruk bir binanın bodrum katında meydana geldi. Binadan dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile başka apartmana sıçramadan kısa sürede söndürüldü. Panik yaşayan mahalle halkı ise sokağa çıkarak çalışmaları merakla takip etti.

Öte yandan yoğun duman nedeniyle bina içerisinde bulunan 2 şahıs itfaiye ekipleri tarafından merdivenle ikinci katın balkonundan kurtarıldı. Şahıslardan birisi itfaiye aracından iner inmez basın mensuplarına tepki göstererek, olay yerinden uzaklaştı.

"Biz burada sürekli yangının çıkmasından dolayı şikayetçiyiz"

Binada çıkan yangınlara isyan eden Salih Sancar, "Biz burada sürekli yangının çıkmasından dolayı şikayetçiyiz. İçeride madde kullanıyorlar. Sonra yakıp gidiyorlar. Madde bağımlısı kişiler buraya girerek yangının çıkmasına neden oluyor. Biz şikayetçiyiz. Bir çözümün bulunmasını istiyoruz. Burada aileler oturuyor, rahatsız oluyoruz" dedi.

"Kimse buna müdahale etmiyor"

10 yıldır binanın hemen yan tarafında oturduğunu belirten Volkan Yoleri ise, "Biz sürekli şikayet ediyoruz ama çözüm bulamıyoruz. Kimse buna müdahale etmiyor. İnsanlara bir şey olmadan önlem alınması gerekiyor. Mahallenin huzurunu bozuyor. Binanın sahibi kimse bir çözüm bulsun" diyerek tepkisini dile getirdi.

Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber