Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Ocak 2023 - 15:23 Yorum: 0

Antalyalılar fırtınanın ardından sahile akın etti

Dün dev dalga ve fırtınaya teslim olan Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, güneşin kendini göstermesiyle bugün ziyaretçi akınına uğradı.

Antalyalılar fırtınanın ardından sahile akın etti

Dün dev dalga ve fırtınaya teslim olan Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, güneşin kendini göstermesiyle bugün ziyaretçi akınına uğradı. Dalgalar nedeniyle kumların taşındığı alanlar ise Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün dün için "turuncu kod" uyarısı verdiği Antalya'da etkili olan sağanak yağış ve fırtınanın ardından, bugün güneşli hava kendisini gösterdi. Hava sıcaklığının 17 dereceyi bulduğu şehirde, dün dev dalgaların altında kalan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ise ziyaretçi akınına uğradı. Dün sadece maceraseverlerin geldiği sahil, bugün büyük küçük herkesin uğrak yeri oldu. Dev dalgaların yerini ise bugün berrak bir deniz ve alçak dalgalar aldı. Sahil bandı yürüyüş yapan ve fotoğraf çekenlerle doldu taştı. Çocukların ise dalgalar arasında köpekle top oynadığı görüldü. Amatör balıkçılar da kayalar üzerinden denize olta attı.

Dalga ve fırtınanın zarar verdiği sahil bandındaki işletme, park ve donatıların bakım ve temizlik çalışması Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapıldı. Mini iş makineleriyle toplanan kumlar tekrar denize döküldü. Kumla kaplı alanlar ise tazyikli suyla temizlendi. Çalışmalar çerçevesinde sahil yolunun bir bölümü araç trafiğine kapatıldığı görüldü.

Sahilde kitap okuyan Vusal Arifov, "Dün fırtına vardı, evdeydik. Bugün güzel havayı görünce kitabımı alıp buraya geldim. Muhteşem bir hava var. Her yer çok kalabalık, herkes denizi ve manzarayı izlemeye gelmiş. Dünle bugün arasında çok fark var" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber