Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:32 Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı05:27 Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı05:00 Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi04:11 AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya...04:00 Beykoz’da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı03:50 Maltepe’de alkollü sürücü otobüs durağına girdi02:56 Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzla...02:53 Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu02:49 Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geld...02:47 Bayburt’ta ’Orman Benim’ etkinliği02:44 Erzincan’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı02:20 Yangına karşı ormanlık alanları ve bahçeleri temizlediler02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...
Asayiş 13 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezine kayyum atandı

Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, Antalya'nın en büyük AVM'si olan Markantalya ve MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne...

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezine kayyum atandı

Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, Antalya'nın en büyük AVM'si olan Markantalya ve MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne kayyum atanmasına karar verdi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Antalya'daki en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya'yı da bünyesinde barındıran MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne kayyum atanmasını talep etti. Savcılığın talebini değerlendiren Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, söz konusu şirketlerin kapsam ve faaliyet alanlarını dikkate alınarak, 674 sayılı KHK'nın 19/2 ve CMK'nın 133/1 maddeleri gereğince, TMSF yönetim organlarının tüm yetkilerini kullanmak üzere şirketlere kayyum olarak atanmasına karar verdi.

Kadıahmetoğulları AŞ'nin sahiplerinden iş adamı Hilmi Ünal'ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arandığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber