Dünyaca ünlü spor giyim markalarının dağıtımını yapan Batu Spor'un yenilenmiş ofisinde 30 bin euroluk ayakkabı dikkat çekiyor.
Dünyaca ünlü spor giyim markalarının dağıtımını yapan Batu Spor'un yenilenmiş ofisinde 30 bin euroluk ayakkabı dikkat çekiyor. Yenilenmiş Ofisini Kağıthane'de hizmete açan Batu Spor 30 bin euro değerinde altın aksesuarlı ve timsah derisinden üretilen spor ayakkabıyı vitrine çıkardı.
Dünyaca bilinen spor giyim markalarının ürünlerini 14 farklı ülkede 32 farklı firmaya pazarlayan Batu Spor, yeni ofisini Kağıthane'de hizmete aldı. 2012 yılında Giresun'da faaliyetlerine başlayan firma yenilenmiş ofisinde, tanınmış spor giyim markalarının ürünlerini müşterilerine sunacak. Firma, tanınan markaların ayakkabılarının üretimini Türkiye'de yapmak için de girişimlerini sürdürüyor.
Altın aksesuarlı, timsah derisinden üretilen ayakkabının fiyatı 30 bin Euro
Showroom'unda son moda spor ürünlerinin yanı sıra özel seri spor ayakkabılar da satılıyor. Dünyaca ünlü tanınan markalardan birinin ürettiği dünyada 9 adet bulunan özel seri ayakkabı da showroom'da dikkat çekiyor. Üretiminde ağırlıklı olarak altın ve timsah derisi kullanılan ayakkabı 30 bin eurodan alıcısını bekliyor. Bunların yanında özel seri olarak sayılı üretilen ünlü markaların ayakkabıları da Batu Spor'un showroom'unda bulunuyor.
Özel seri olarak üretilen değeri yaklaşık 480 bin TL olan ayakkabıyla ilgili bilgi veren Batu Spor Malzemeleri Kurucusu Sercan Köse, "Ayakkabı timsah derisinden yapıldı ve dünyada dokuz adet bulunuyor. Sarı bölümlerinin tamamı saf altından yapıldı. Ayakkabının üstünde 26,7 gram saf altın bulunuyor. Ayakkabının fiyatı 30 bin Euro. 4-5 firma aracılığı ile ayakkabı istendi. Ayakkabıyı isteyenlerin 3'ü Türkiye'den 1'i Almanya'dan. Bu ayakkabı aslında koleksiyonluk bir ürün" dedi.
Firma olarak hedeflerinden de bahseden Köse, "Almanya, Amerika ve Dubai gibi merkezi ülkelere ürün dağıtıyoruz. Avrupa ve Amerika'da yıllık satış ciromuz 100 milyon doların üzerinde. Dubai'deki satış öngörümüz ise 175 milyon Euro'ydu, bunu geçen sene başardık. Türkiye'nin her alandaki avantajlarını kullanmak istiyoruz. Türkiye lojistik, hammadde üretimi, tekstil gibi konjektürel anlamda çok önemli bir ülke. Ünlü markaların ürünlerini Türkiye'de fabrika açıp üretmek istiyoruz. Bunun için girişimlerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Bakan Kurum, Paris'te AFD Başkanı ve CEO'su Christophe Lecourtier ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye ölçeğinde yaklaşık 600 milyon avroluk yeni bir finansman paketi üzerinde çalışıldığını belirtti. Kurum "Yeni bir finansm
Bakan Kurum'un açıklamasına göre, TOKİ'ye olan borcunun tamamını peşin kapatmak isteyen hak sahiplerine yüzde 25 indirim uygulanacak. Borcunun tamamını kapatmak istemeyen hak sahipleri ise borç bakiyesinin en az yüzde 25'ini ödemeleri şartıyla yüzde 25 in
Dün 106,02 dolara kadar yükselen Brent petrolün vadeli varili, günü 104,82 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.25 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 1,7 azalarak 102,99 dolara geriledi. Aynı saatlerde Batı Teksas tür
Akaryakıt fiyatlarında Brent petroldeki hareketlilik kaynaklı değişiklik bekleniyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatında yarından itibaren 4,09 liralık indirim yapılması bekleniyor. Motorinin litre fiyatı, son zamların
Döviz piyasasında 18 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde yatay ve sınırlı hareketlilik öne çıkıyor. Dolar/TL 48,69-48,71 lira, euro/TL ise 55,85 lira seviyelerinde işlem görüyor. Piyasalarda ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararının ardından doların kürese
Batman'da İLKHA muhabirine konuşan peynir satıcıları ve vatandaşlar, peynir fiyatlarındaki değişim ile vatandaşların alım gücüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peynir satıcısı Recep Yanaç, sezon başında 220-270 lira arasında satılan inek peynirinin ş
Batman'da pamuk üreticileri, artan üretim maliyetleri ve yetersiz desteklemeler nedeniyle gelecek sezon pamuk ekiminin sürdürülebilirliğine ilişkin endişelerini dile getirdi. Üreticiler, pamuk üretiminde mazot, gübre, ilaç, sulama, işçilik ve biçerdöver
Brent petrolün varil fiyatı, dün 108,59 dolara kadar yükselmesinin ardından günü 105,83 dolardan tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.25 itibarıyla kapanışa kıyasla yüzde 1,3 gerileyerek 104,44 dolara indi. Aynı saatlerde Batı Teksas türü
Doğanyol’da İntihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti
Macron: Gazze'deki manzara hepimiz için utanç verici
03Edirne'de aranan 2 hükümlü yakalandı
04Rize'de 8 eğitim kurumunda eğitime bir gün ara verildi
05İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Witkoff ve Kushner ile bir araya geldi
06Antalya'da 2 milyon 430 bin liralık ziynet eşyası çalan 4 şüpheli yakalandı
07Edirne'de bahis operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor