Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Nisan 2022 - 11:48 Yorum: 0

Arabada silahla oynarken arkadaşını vurdu

Küçükçekmece'de 4 kişiden biri, araba içinde silahla oynadığı sırada arkadaşını vurdu.

Arabada silahla oynarken arkadaşını vurdu

Küçükçekmece'de 4 kişiden biri, araba içinde silahla oynadığı sırada arkadaşını vurdu. Sırtından aldığı mermi ile yaralanan gencin hastanede tedavisi devam ederken, gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı.

Olay, Perşembe sabahı saat 05.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre aynı araç içerisinde bulunan 4 arkadaş Mert U. (27), M.U., U.U. ve M.İ. seyahat ettikleri sırada, M.U, ve UU, yanlarında ruhsatsız tabancayla oynamaya başladı. Bu sırada patlayan tabancadan çıkan mermi Mert U.'nun sırtına isabet etti.

Ağır yaralanan Uygun, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer arkadaşları ise olay yerinden ayrıldı. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmada olayın yaşandığı sırada arabada olan M.U., U.U. ve M.İ. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Daha sonra şüphelilerden M.U, ile U.U, isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, sorgularında olay gecesi araçta ilerledikleri esnada arka koltukta oturan M.İ. isimli şahsın yanında ruhsatsız otomatik tabanca olduğunu ve tabancayla oynadığı esnada önde oturan M.U. isimli şahsı yaraladıklarını söyledi.

Araçta yapılan aramada 4 tane kovan ele geçirildiği ve ayrıca fişeklerin araç içerisine saplandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan M.U. ve U.U. isimli şahıslar emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Ruhsatsız silah taşıyan M.İ. isimli şüphelinin yakalanma çalışmaları ise sürüyor.

Hastanede tedavisi devam eden Mert U.'nun ise hayati tehlikesinin olmadığı, ancak felç kalma riskinin olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber