Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mayıs 2024 - 14:37 Yorum: 0

Aracı polislerin üzerine sürüp hızla ters yoldan kaçan o sürücü yakalandı

Aksaray’da kameraya yansıyan ve yürekleri ağza getiren kovalamacanın şüphelisi polisin çalışmasıyla yakalandı.Olay, Aksaray’ın merkeze bağlı Akin köy yolunda yaşandı. Yolda asayiş uygulaması yapan ekipler şüphe üzerine 68 HD 596 plakal...

Aracı polislerin üzerine sürüp hızla ters yoldan kaçan o sürücü yakalandı

Aksaray’da kameraya yansıyan ve yürekleri ağza getiren kovalamacanın şüphelisi polisin çalışmasıyla yakalandı.
Olay, Aksaray’ın merkeze bağlı Akin köy yolunda yaşandı. Yolda asayiş uygulaması yapan ekipler şüphe üzerine 68 HD 596 plakalı otomobile ‘Dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücü aracı polis ekiplerinin üzerine sürerek süratli bir şekilde ters yola girip kaçmaya başladı. Sürücünün kaçması üzerine hemen araçlara binen polis ekipleri takibe başladı. Aksaray sokaklarında siren seslerinin yankılandığı kovalama anları ise aksiyon film sahnelerini aratmadı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan sürücüyü bir süre takip eden polis ekipleri sürücünün çok hızlı ve tehlikeli araç kullanması gerekçesiyle muhtemel bir kaza yapma riskine karşı takibi bıraktı. Ardından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sürücünün izini süren asayiş şubesi ekipleri anbean hem gazetecilerin kamerasına hem de araç kamerasına yansıyan ve yürekleri ağza getiren o görüntülerin şüphelisi B.A.B. (28) polisin çalışmasıyla yakalandı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şahsın ifadesinde ehliyeti olmadığı gerekçesiyle kaçtığını söylediği öğrenilirken, şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edildi.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu