Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Nisan 2023 - 10:33 Yorum: 0

Aracının tavanından defalarca ateş eden şahıs yakalandı

Balıkyolu Mahallesi'nde aracının açılır tavanından silahı ile havaya defalarca kez ateş eden şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aracının tavanından defalarca ateş eden şahıs yakalandı

Balıkyolu Mahallesi'nde aracının açılır tavanından silahı ile havaya defalarca kez ateş eden şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi'nde 30 Mart günü kimliği belirsiz bir şahıs, cadde üzerinde otomobilinde seyir halindeyken eline aldığı silahla aracın açılır tavanından havaya defalarca ateş etmişti. Çevredeki binalarda yaşayan insanların canını hiçe sayan şahıs şarjörü bitene kadar ateş etmeye devam ederken, o anları cep telefonu kamerası ile kaydederek sosyal medyada paylaşmıştı. Polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde, araç içerisine ateş eden kişinin Yaser Y.isimli şahıs olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan şahıs ifadesinde silahın yanında oturan arkadaşı Şemsettin K.ya ait olduğunu belirtti. Şemsettin K. Cumhuriyet caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Ruhsatsız olduğu öğrenilen tabanca da polis ekiplerine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber