Kent sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, genel durum değerlendirmesi yapmak amacıyla Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında merkez muhtarlar ile bir araya gelinerek toplantı düzenlendi.Aras EDAŞ ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya...
Kent sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, genel durum değerlendirmesi yapmak amacıyla Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında merkez muhtarlar ile bir araya gelinerek toplantı düzenlendi.
Aras EDAŞ ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Şirket yöneticileri ve merkez muhtarları katıldı. Mahalle muhtarları ile bir araya gelinen toplantıda, mahallelerin genel değerlendirilmesi ile ilgili konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Vali Mustafa Çiftçi muhtarların vatandaş ile devlet arasında bir köprü oluşturduğunu, mahallelerin sorunlarını en iyi şekilde bildiklerini ve bu nedenle onların görüş ve önerilerinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Düzenli olarak muhtarlar ile bir araya geldiklerine değinen Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, bu toplantılarda bölgede yapılan hizmetlerin değerlendirildiğine dikkat çekerek: "Muhtarlarımız, vatandaştan gelen taleplerin bizlere ulaşmasındaki en önemli rolü üstlenen yerel yöneticilerimizdir. Aras EDAŞ olarak muhtarlarımızla sık sık toplantılar düzenliyor, talep ve önerilerini tek tek dinliyoruz." dedi.
"Muhtarlarımıza Özel VIP Hattı"
Muhtarlar için özel bir hat oluşturduklarını dile getiren Akbaş: " Oluşturduğumuz VIP hattımızla herhangi bir talebi anında çözüme kavuşturuyoruz. Burada muhtarlarımızın numaraları sisteme kayıtlı. Aradıklarında hemen oluşturmuş olduğumuz bu VIP hat sayesinde iletişimimizi daha hızlı bir şekilde sürdürme imkanı elde ediyoruz. Zaten muhtarlarımız ile sürekli diyalog halindeyiz. Büyük bir özveriyle her türlü çalışmaya destek olan muhtarlarımıza bu vesileyle de tekrar teşekkür ediyorum." dedi.
Akbaş" Ayrıca sorumluluk alanımızdaki başka kurumların altyapı çalışmaları esnasında enerji hatları açığa çıkabiliyor. Can ve mal güvenliği tehdit edebilecek bu gibi durumlara müdahale edebilmemiz için anında bilgilendirilmemiz gerekiyor. İşte muhtarlarımız ile kurduğumuz bu hat sayesinde yalnızca enerji sorunları değil bu gibi sorunlara da anında müdahale etme imkanımız oluyor." dedi.
Gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları söz alarak sorun, talep ve önerilerini dile getirdi. Çözüm odaklı gerçekleşen toplantıda; altyapı çalışmalarından enerji arzına kadar birçok konuda muhtarların istekleri, önerileri dinlenildi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), askeri araç kazasında bir askerin şehit olduğu duyurdu.MSB, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde meydana gelen askeri araç kazasında Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay’ın şehit olduğunu bildirdi. MSB’den yapılan yazılı açıklamada, "Ağr
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Kartal Katlı Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nde yapım sürecinin gece başlayacağını duyurarak, Kartal Kavşağı’nın 23.59’da taşıt trafiğine kapanacağını söyledi. Başkan Büyükkılıç, 3 büyük kavş
Nevruz kutlamaları kapsamında 9 ilde 72, 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda ise 98 olmak üzere toplam 170 şahıs hakkında işlem yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde 17-22 Mart 2026 tarihleri arasında Aydın, Batman, Gaziantep, İstanbul,
Aydın’ın Söke ilçesinde Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi tarafından Mart ayı çalışan eğitimi gerçekleştirildi.Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Eyüp Murat Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen eğitim toplantısında, depo sorumluları v
Ramazan Bayramı tatili süresince ülke genelinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin veriler kamuoyuyla paylaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı verilerine göre, dört günlük bayram tatilinde toplam 2 bin 753 trafik kazası meyda
İçişleri Bakanlığı, bayramda vatandaşların trafik kurallarına gösterdiği riayet ve hassasiyetin etkisiyle ölümlü kazaların yüzde 39,5, kaza yerinde can kaybının ise yüzde 29,5 oranında azaldığını açıkladı.İçişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından Ramaza
Bilecik’te Nevruz, il protokolünün de katılımıyla düzenlenen programda coşkuyla kutlandı.Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, il protokolü ile birlikte Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Nevruz etkinliğine katıldı. Baharın müjdecisi, birl
Burun estetiği, tıbbi literatürdeki yaygın adıyla rinoplasti, burnun şeklini, açısını, boyutunu veya genel orantısını değiştirmek amacıyla uygulanan cerrahi bir işlemdir.
Van’da çöp kamyonu alev alev yandı
İstanbul’da kaçak silah operasyonu: 2 av tüfeği ve 122 tabanca ele geçirildi
03İstanbul Valiliği’nden Resul Emre Şahan’ın mahkemede savunmasındaki iddialara ilişkin açıklama
04İskenderun’da işledikleri suçlardan aranan 2 kişi yakalandı
05Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
06’Uyuşturucu’ soruşturması: Fikret Orman gözaltına alındı
07Mobilya atölyesinde yangın
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük