Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Haziran 2022 - 16:28 Yorum: 0

Arazi anlaşmazlığı olan akrabasının aracına pompalı tüfekle ateş etti

Samsun'un Bafra ilçesinde arazi anlaşmazlığı olan akrabasının arabasına pompalı tüfekle ateş eden şahıs ve yanındaki 2 kişi nefes kesen operasyonla...

Arazi anlaşmazlığı olan akrabasının aracına pompalı tüfekle ateş etti

Samsun'un Bafra ilçesinde arazi anlaşmazlığı olan akrabasının arabasına pompalı tüfekle ateş eden şahıs ve yanındaki 2 kişi nefes kesen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah 08.30 sıralarında Sedde Yolu boyunda E.C.'nin kullandığı araca, hareket halindeki başka bir araçtan pompalı tüfekle ateş edildi. Polisi arayan E.C., aracına ateş edildiği söyledi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri ekipleri araca ateş ettikten sonra kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde kaçan otomobilin plakası belirlendi. Plakası belirlenen otomobilin öğle saatlerinde Alaçam istikametinden Bafra'ya doğru seyir halinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Bafra girişinde takibe alınan aracın Çetinkaya Köprüsü çıkışında önü kesilerek otomobilde bulunan E.Ç. (22), A.B ve Y.E.Ç. isimli şahıslar polis ekiplerince gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan E.Ç., amcasının oğlu ile aralarında arazi anlaşmazlığı olduğunu ve annesini dövdüğünü iddia ederek korkutmak amaçlı aracına pompalı tüfekle ateş ediğini, olay yerinden kaçarken aracın kapısının açılması sonucu pompalı tüfeğin Sedde Yolu'nda düştüğünü, tüfeğin düştüğü yeri gösterebileceğini söyledi. E.Ç. ile Sedde Yolu'na giden polis ekipleri, yapılan aramalar sonucunda tüfeği çalıların arasında buldu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber