Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 01 Temmuz 2023 - 13:15 Yorum: 0

Kazdağları Cam Seyir Terasını 7 günde 12 bin kişi ziyaret etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kazdağları’nın 836 rakımlı Şahinderesi Kanyonu yamacına yapılan cam seyir terası, 12 bin kişiyi ağırladı.9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Kazdağları Milli Parkı’nda bulunan ve tatilcilerin büyük i...

Kazdağları Cam Seyir Terasını 7 günde 12 bin kişi ziyaret etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kazdağları’nın 836 rakımlı Şahinderesi Kanyonu yamacına yapılan cam seyir terası, 12 bin kişiyi ağırladı.
9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Kazdağları Milli Parkı’nda bulunan ve tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği Kazdağları Cam Seyir Terası, bayram tatilinin ilk 7 gününde 12 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 kilometrelik bağlantı yolu taş döşenen ve işletmesi yapılan Kazdağları Cam Seyir Terası yediden yetmişyediye ziyaretçilerin akınına uğruyor. Çelik ve cam yapısı ile seyri doyumsuz bir Kazdağları ve Edremit Körfezi manzarasını Şahin Deresi Kanyonu üzerinden adeta uçarcasına izleme imkanı sunuyor Kazdağları Cam Seyir Terası.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliğinde bölgeye kazandırılan seyir terası, bölge turizmine önemli katkı sağlıyor.
Ziyaretçilerden Filiz Elmas “Bayram için bir plan yapmıştık. Burasını da uzun zamandan duyuyorduk. Merakızımı gidermek için bu günü buraya ayırdık. Altınoluk’ta güzel bir ziyaret alanı olarak yapılmış. Geliş biraz zorlasa da manzaraya değer. Keyifli güzel bir yer. Görülmesi gereken bir yer” dedi.
Kazdağları Cam Seyir Terasına yaz ayları boyunca ziyaretçi kabulü devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber