Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Mayıs 2024 - 09:45 Yorum: 0

Arnavutköy’deki ilginç trafik kazaları kamerada

Arnavutköy’de gerçekleşen ilginç trafik kazaları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Arnavutköy’de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen trafik kazaları işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, bir otelden...

Arnavutköy’deki ilginç trafik kazaları kamerada

Arnavutköy’de gerçekleşen ilginç trafik kazaları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Arnavutköy’de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen trafik kazaları işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, bir otelden çıktıktan sonra taksiye binmek üzere hazırlanan şahısların valizlerini bagaja yerleştirdiği esnada, caddeden geçen bir aracın taksiye çarpması ve yolcuların yaşadığı panik anları görülürken bir başka kazada motosiklet sürücüsünün düz yolda ilerlediği esnada hiç bir müdahale olmadan yere düştüğü görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber