Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ocak 2025 - 20:47 Yorum: 0

Arnavutluk’ta fuhuş operasyonu: Türk vatandaşı G.Ç. gözaltına alındı

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen fuhuş operasyonu çerçevesinde yabancı uyruklu kadınları fuhuş yapmaya zorlayan 40 yaşındaki Türk vatandaşı G.Ç. gözaltına alındı.Arnavutluk’ta fuhuş operasyonu düzenlendi. Başkent Tiran’da Tür...

Arnavutluk’ta fuhuş operasyonu: Türk vatandaşı G.Ç. gözaltına alındı

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen fuhuş operasyonu çerçevesinde yabancı uyruklu kadınları fuhuş yapmaya zorlayan 40 yaşındaki Türk vatandaşı G.Ç. gözaltına alındı.
Arnavutluk’ta fuhuş operasyonu düzenlendi. Başkent Tiran’da Türkiye ve Azerbaycan’dan kadınları fuhuş amacıyla ülkeye getiren bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda polis, 40 yaşındaki Türk vatandaşı G.Ç.’yi gözaltına aldı.

"İki hafta önce gerçekleştirilen operasyonunun ardından 1 Türk vatandaşı (A.H.) tutuklandı"
Arnavutluk Emniyet Müdürlüğü tarafından bugün yapılan açıklamada, “İki hafta önce gerçekleştirilen ‘Escort’ kod adlı polis operasyonunun ardından fuhuş istismarı nedeniyle 1 Türk vatandaşı (A.H.) tutuklandı. Bu yasa dışı faaliyetten elde edildiği düşünülen altın takılar ve bir miktar para ele geçirildi” denildi.
Açıklamada, G.Ç.‘nin A.H. ile iş birliği yaparak Türkiye ve Azerbaycan’da yaşayan yabancı uyruklu kadınları internet üzerinden kandırarak fuhuş yaptırdığı belirtildi. Olayla ilgili evrakların, gerekli işlemlerin yapılması için Tiran Savcılığı’na iletildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber