Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Nisan 2024 - 10:59 Yorum: 0

Arpaçay’da silahlı saldırganlar yakalandı

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arpaçay ilçesinde bir şahsın otlarının yakılması ve silah ile kurşunlama olayına karışan şahısları ve suç aletlerini ele geçirdi.Kars polisi 23.04.2024 günü saat 01:20 sıralarında Arpaçay ilçesinde H.E...

Arpaçay’da silahlı saldırganlar yakalandı

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arpaçay ilçesinde bir şahsın otlarının yakılması ve silah ile kurşunlama olayına karışan şahısları ve suç aletlerini ele geçirdi.
Kars polisi 23.04.2024 günü saat 01:20 sıralarında Arpaçay ilçesinde H.E isimli şahsın ikametinin önündeki otların yakılması ve silah ile kurşunlama olayı ile ilgili olarak çalışmasını sonuçlandırdı. Bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen; E.A (26), S.T (28), A.K.B (41) ve Y.E.Ö (20) isimli şahıslar yakalandı. Şahısların işyerleri, araçları, ikametleri ve ikamet eklentilerinde yapılan aramalarda; 1 adet 9x19 mm Ruhsatsız Tabanca ve Tabancaya ait 2 adet şarjör, 6136 SKM tabi 1 adet kısa sap Ruhsatsız Av Tüfeği ve 9 adet Kartuş, 1 adet Av Tüfeği, 2 adet Kurusıkı Tabanca, 15 adet Askeri Kamuflaj, 93 adet 7x65 Fişek , 38 adet 9x19 fişek , 1 adet Gaz Maskesi, Yarım bidon benzin ve 4 adet telefon ele geçirildi.
Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Olay ile ilgili gözaltına alınan şahıslardan E.A (26) ve Y.E.Ö (24) isimli şahıslar sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanarak Kars Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber