Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.Ankara’da düzenlenen basın lansmanı ile tanıtımı gerçekleştirilen Aşkale Akademi, tüm vatandaşların kullanımına açık ve tamamen ücretsiz olmasının yanı...
Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
Ankara’da düzenlenen basın lansmanı ile tanıtımı gerçekleştirilen Aşkale Akademi, tüm vatandaşların kullanımına açık ve tamamen ücretsiz olmasının yanında, sıradan bir online eğitim platformundan oldukça farklı birçok özelliğe sahip olması sayesinde, gerek sektörün çalışanları gerekse sektöre ilgi duyan çalışan adayları ve öğrenciler açısından bir cazibe merkezi olmayı hedefliyor.
Gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda basın mensubunun yanı sıra Türkiye Çimento Üreticileri Birliği Türkçimento CEO’su Volkan Bozay ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası Çeis Genel Sekreteri Serdar Şardan’ın da katıldığı gözlemlenirken, projenin tüm detayları katılımcılarla paylaşıldı.
Çimento sektörünün tüm uzmanlık alanlarını büyük bir açık üniversiteye dönüştüren ve 11 ayrı okul içerisinde 1000’e yakın video ile eğitim modülleri sunan Aşkale Akademi, yeni nesil ve yapay zekâ destekli uygulamaları ile sıra dışı bir eğitim tecrübesi sunmayı vadediyor.
“Geleceği Birlikte İnşa Edelim” sloganıyla hayata geçirilen bu akademinin teknik enstitü altında üretim, kalite ve bakım okulları, iş sağlığı ve güvenliği okulu, insan kaynakları okulu, tedarik zinciri okulu, çevre ve sürdürülebilirlik okulu, pazarlama ve satış okulu, hazır beton okulu, risk yönetimi ve denetim okulu ve kişisel gelişim okuluyla sadece çimento sektörüne değil, sektörün dışındaki pek çok iş alanına da hitap ettiği dikkat çekiyor.
Lansman toplantısında Aşkale Akademi’yi tanıtan Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, açılış konuşması esnasında, gerçeğiyle bire bir modelleme ile oluşturdukları üç boyutlu sanal fabrikanın içinde katılımcıları gezdirirken, oyunlaştırılmış simülasyonların çimento sektöründe çalışanların becerilerini nasıl geliştireceğini de gösterdi.
Konuşmasında, “Hazırladığımız oyunlaştırılmış simülasyonlar sayesinde, katılımcılar ilgili üretim sürecini doğrudan tecrübe etme şansına ve uygulamada karşılaştıkları sorunların doğru çözümünü görebilme fırsatına sahip olmaktadır. Dahası, çalışan adayları ve öğrencilerin iş görüşmesi öncesinde bu simülasyonlara katılmaları ve böylece teknik seviyelerinin bir ön değerlendirme noktasında ölçülebilmesi de sağlanmaktadır” ifadelerine yer veren Yücelik, yeni nesil öğrenme modelleri sayesinde katılımcılara farklı bir deneyim sunmayı amaçladıklarını vurguladı. Sektörde eğitim ve dijital dönüşüm alanında öncülük etme hedefini bu projesiyle iddialı bir şekilde ortaya koymayı arzu ettiklerini not eden Yücelik, 2025 yılı içerisinde Aşkale Akademi’nin sanal gerçeklik modüllerinin de eklenmesiyle birlikte çok farklı bir noktaya taşınacağının altını çizdi. Fatih Yücelik kürsüde konuşmasını yaparken, ekrana kendisinin simülasyon görüntüsünün de eş zamanlı çıkıp konuşmasına eşlik etmesi, Akademinin teknolojiyi nasıl kullandığını gösteren bir örnek oldu.
Kişisel Gelişim adlı özel bir okulu da kullanıcıların hizmetine ücretsiz olarak sunan Aşkale Akademi, bir yandan yönetim ve gelişim alanındaki önemli kitapların özet seslendirmelerini paylaşırken, diğer yandan da beden dili, iletişim, stres yönetimi, ikna teknikleri gibi alanlardaki profesyonel eğitimleri de tüm ilgililerin kullanımına sunuyor.
Aşkale Çimento’nun tamamen kendi iç kaynaklarıyla hayata geçirdiği ve geniş bir eğitim yelpazesi sunduğu Aşkale Akademi, görsel tasarımıyla ve kullanıcı dostu ara yüzüyle de dikkat çekiyor.
Aşkale Çimento’nun kendi web adresi üzerinden ya da Aşkale Akademiye ait web adresi ile erişime açık olan bu proje, çimento sektörünün ilerleyişini sektör dışından kullanıcılara da gösteren bir işaret fişeği gibi görülüyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Ekonomi ve Finansta Milli Vizyon Zirvesi’nde konuşan Şimşek, sermaye piyasalarında sistemik bir risk bulunmadığını vurgulayarak, piyasa bozucu faaliyetlerde bulunanların hukuk önünde tüm mal varlıklarıyla hesap vereceğini söyledi. Toplamda 2 bin 900’e yak
Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ile indirgendiğinde DİBS yüzde 1,18, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ise yüzde 1,40 oranında yatırımcısına reel getiri sağladı. Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde Amerikan Doları yüzde 0,44, Euro yüzde 1,1
Küresel piyasalarda yatırımcıların odağı Fed'in para politikası kararlarına çevrilirken, altın fiyatlarında da faiz beklentilerinin etkisi hissediliyor. Fed'in eylül toplantısına ilişkin tutanaklar, yıl sonundan önce yeni bir faiz artışının gündeme gelebi
7 Ekim 08.33 itibarıyla doların alış fiyatı 49,1910 lira, satış fiyatı 49,2025 lira oldu. Doların günlük değişimi yüzde 0,06 olarak kaydedildi. Euro ise güne yüzde 0,23 düşüşle başladı. Euro 55,2437 liradan alınırken 55,3070 liradan satılıyor. İngiliz ste
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, 28. Dönem 5. Yasama Yılı'nın ilk haftasında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunun konuğu olacak. Komisyon, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş başkanlığında bugün toplanacak. Karahan'ın toplant
Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorinin litre fiyatında yapılan 4,95 liralık indirim, gece yarısından itibaren pompaya yansıdı. İndirim sonrası motorinin litre fiyatı İstanbul'da 90,09 liraya, Ankara'da 91
Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin (OİB) Eylül ayı ihracatı 3 milyar 584 milyon 207 bin dolar olarak gerçekleşirken, yılın 9 aylık dönemindeki ihracat toplamı da 27 milyar 893 milyon 559 bin dolara ulaştı. Eylül ayında 95 milyon 432 bin dolar i
Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) açıkladığı eylül ayı enflasyonunun yüzde 1,84 olarak gerçekleşmesiyle 2026'nın ikinci yarısındaki üç aylık enflasyon da belli oldu. Temmuz, ağustos ve eylül aylarındaki fiyat artışlarının bileşik hesabına göre üç aylık
Bayburt'ta inşaatlardan 120 bin liralık malzeme çalan şüpheli tutuklandı
Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 80 işçi hastanelere başvurdu
03Kocaeli'de motosikletlerin trafiğe çıkması yasaklandı
04İzmir'de 17 düzensiz göçmen yakalandı
05Kırıkkale'de 21 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
06Kayseri'de trafik ihlallerine 65 bin lira ceza uygulandı
07İstanbul'da fırtına ve sağanak için saat verildi: 13 ilçeye dikkat
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Kocaeli̇spor
Arca Çorum Fk
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Göztepe A.ş.
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor