Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Mayıs 2024 - 11:18 Yorum: 0

Aşkale voleybolda ikinci ligde

Artvin’de düzenlenen Voleybol 2.lig terfi maçlarında Aşkale Voleybol spor 2. maçında Smart Holding Çayeli Spor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek 2. lige yükselme başarısını gösterdi.Antrenör Mehmet Kırık idaresindeki Aşkale voleybol ta...

Aşkale voleybolda ikinci ligde

Artvin’de düzenlenen Voleybol 2.lig terfi maçlarında Aşkale Voleybol spor 2. maçında Smart Holding Çayeli Spor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek 2. lige yükselme başarısını gösterdi.
Antrenör Mehmet Kırık idaresindeki Aşkale voleybol takımı ilçe adına da bir ilki gerçekleştirerek Voleybolda 2. Lige yükselmeyi başardı.
Aşkale ekibi ilk maçta Serhat Ardahan 75 Sporu 3-1 yenerek finalde Smart Holding Çayeli Spor’u da 3-0 gibi net bir skorla yenerek 2.ligde oynamaya hak kazandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber