Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 17 Şubat 2022 - 14:34 Yorum: 0

ASSİM’de drone teknolojisi konuşulacak

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), teknoloji seminerlerinin 6'ncısı drone teknolojisi ve drone bileşenleri...

ASSİM’de drone teknolojisi konuşulacak

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), teknoloji seminerlerinin 6'ncısı drone teknolojisi ve drone bileşenleri üzerine gerçekleştirecek. Akdeniz Üniversitesi Öğr. Gör. Ömer Aydoğan'ın konuşmacı olduğu seminer zoom üzerinden yapılacak.

Arama Kurtarma, yük taşıma, zirai ilaçlama gibi birçok alanda kullanılmaya başlayan droneların geleceği ASSİM'de gerçekleştirilecek seminerde ele alınacak. AÜ Öğr. Gör. Aydoğan'ın konuşmacı olduğu "Drone Teknolojileri ve Bileşenleri Semineri" 25 Şubat Cuma günü saat:20.00 zoom üzerinden gerçekleştirilecek. Seminer programı için Muratpaşa Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden form doldurmak yeterli olacak.

Seminerde, drone kullanım alanları, işletmelerin uzun vadeli yatırımlarında drone sektörüne yönelmeleri ve geleceğe yönelik beklentiler ve Türkiye'de drone ekonomisi gibi konular hakkında bilgiler paylaşacak. Aynı zamanda drone teknik yapısı ve bileşenleri hakkında verileceği eğtimde Aydoğan, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber