Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 07 Haziran 2022 - 12:18 Yorum: 0

Atagöz’ün 18. yılı ve Ata Sağlık Hastanesinin 9. yılına coşkulu kutlama

Ata Grup bünyesinde yer alan Özel Ata Sağlık Hastanesinin kuruluşunun 9. yılı ve Atagöz Tıp Merkezinin 18. yılı, düzenlenen geceyle kutlandı.

Atagöz’ün 18. yılı ve Ata Sağlık Hastanesinin 9. yılına coşkulu kutlama

Ata Grup bünyesinde yer alan Özel Ata Sağlık Hastanesinin kuruluşunun 9. yılı ve Atagöz Tıp Merkezinin 18. yılı, düzenlenen geceyle kutlandı.

Ata Grup bünyesinde yer alan Özel Ata Sağlık Hastanesi kuruluşunun 9. yılını, Atagöz Tıp Merkezi ise 18. yılını kutluyor. Yıl dönümü nedeniyle ise görkemli bir gece düzenlendi. Grup bünyesinde görev yapan çalışanlarında yoğun ilgi gösterdiği gecede, Özel Ata Sağlık Hastanesi ortakları Prof. Dr. Safiye Yılmaz, Op. Dr. Mehmet Helvacıoğlu, Op. Dr. Melih Türe ve Gülsün Erdinç yıl dönümü pastası kesti. Geceye katılan çalışan ve yöneticiler, çalınan müzik eşliğinde gönüllerinde eğlenerek moral depoladı.

Ata Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Safiye Yılmaz, "Bugün çok gururlu ve mutluyuz. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan hekimlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

18 yıl önce üç göz hastalıkları uzmanının bu yola çıktığını hatırlatan Dr. Yılmaz, "Tüm ekip gece üç, dörtlere kadar çalıştık. Bize kimse inanmadı; ama biz üçümüze ve yol arkadaşlarımıza inandık. Atagöz'ü yeni yerimize taşınarak büyüttük. Şimdi de Ata Sağlık Hastanesi büyüyecek inşallah. Bugün hep beraber olmaktan çok mutluyum. Atagöz'ün 18. yılını, Ata Sağlık Hastanesinin 9. yılını kutluyoruz. Daha nice nice 18'ler olsun inşallah" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber