Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Yerel 08 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu protokol imzaladı

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Çakırlar Korusunda düzenlenen protokol imza törenine, Atakum Belediye Başkanı...

Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu protokol imzaladı

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

Çakırlar Korusunda düzenlenen protokol imza törenine, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Yakup Umut Kihtir, Başkanvekili Kerim Vural, Asbaşkan Bülent Özçelik, Deaflympics Uluslararası İlişkiler Personeli Hasan Dikyuva, 2017 Samsun 23. Deaflympics Genel Koordinatörü Funda Özyurt, 2017 Samsun 23. Deaflympics Planlama ve Proje Direktörü Nihan Kaçmaz Sanchez Portillo ve federasyon tercümanı Berrak Fırat katıldı.

Törende konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İmzalanan protokol beraberinde birçok önemli çalışmayı, projeyi getirecek. İşbirliği içerisinde ilçemizdeki, şehrimizdeki, bölgemizdeki ve ülkemizdeki işitme engellilerimiz için önemli adımlar atacağız. Proje hazırlığı içerisindeyiz. Atakum ilçesindeki engelleri kaldırma noktasında attığımız adımlara bir yenisini daha eklemiş olduk. Kısa sürede meyvelerini verecek olan bu girişimi son derece önemsiyorum" dedi.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Yakup Umut Kihtir ise, Atakum Belediyesi'nin federasyonlarına ve faaliyetlerine verdiği önemin kendilerini memnun ettiğini belirterek, protokolün kendileri için de son derece önemli olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber