Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 24 Şubat 2022 - 09:36 Yorum: 0

Ataşehir’de ‘Şifa Niyetine’ oyununun 5. yılında Altan Erkekli’ye sürpriz kutlama

Ataşehir Belediyesi, Şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, usta tiyatro oyuncuları Altan Erkekli ve Veysel Diker'in birlikte sahnelediği "Şifa...

Ataşehir’de ‘Şifa Niyetine’ oyununun 5. yılında Altan Erkekli’ye sürpriz kutlama

Ataşehir Belediyesi, Şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, usta tiyatro oyuncuları Altan Erkekli ve Veysel Diker'in birlikte sahnelediği "Şifa Niyetine" adlı gösteriyi Ataşehirlilerle buluşturdu. Oyun sonunda, Şifa Niyetine oyunun 5. yılı nedeniyle usta tiyatro sanatçısı Altan Erkekli'ye, sahnede sürpriz kutlama yapıldı. Altan Erkekli, ailesi, meslektaşları ve yakınları ile birlikte sahneden pasta kesti.

Ataşehir Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen 23 Şubat akşamı kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Şifa Niyetine" isimli tiyatro gösterisi dün akşam Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluştu. Oyuna sanatseverler yoğun ilgi gösterirken "Şifa Niyetine" isimli gösteride, Altan Erkekli, hayatı ile ilgili önemli kesitleri aktardı, Veysel Diker de Anadolu türkülerini batı alt yapısıyla aranje ederek seyirciye sundu. Tiyatroseverler, müzikle süslenen yaşanmış hikâyelerin anlatıldığı oyunda Altan Erkekli ve Veysel Diker'in muhteşem performansını ayakta alkışladı. Oyun sonunda Altan Erkekli'ye Ataşehir Belediyesi, eşi Ebru Erkekli, oğulları Efe ve Can Erkekli, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda beraber yol aldığı ve oyunda adı geçen meslek arkadaşları, aile dostları ve sevenleri tarafından sürpriz kutlama yapıldı. Erkekli için sahnede pasta kesildi. Sürprizden habersiz olan Erkekli, dostlarını ve ailesini karşısında görünce duygusal anlar yaşadı.

Kendisine yapılan sürpriz doğum günü hakkında konuşan Altan Erkekli, "5 yıldır oynadığımız tiyatro hayatımdan kesitler ve sevgili Veysel'in güzel halk türkülerimizden oluşan kurgusuyla yaptığımız, Şifa Niyetine adlı gösterim sonunda 5. yılı bitirdiğimiz akşam da böyle bir sürprizin olması beni çok mutlu etti. Bu bir anılar zincirinin taçlandırılması benim için. Ben anıları anlatıyordum ama benim anılarımda benimle birlikte bana omuz veren, beni eğiten, bende emeği olan, çok sevgili dostlarımla beraber taçlandı. Bu akşamın önemi, benim için hayata daha farklı bakmak daha sorumlu olmak daha da tiyatronun içinde nice güzel insanların yetişmesine, seyretmesine katkı sağlayacak bir gücü verdi. Umudu kesmeden her şeyin üstüne gideceğiz. Yeter ki güzellikleri birlikte yaşayalım. Sevgiyle donatalım dünyayı" ifadelerini kullandı.

Gecenin anlam ve önemine dair konuşan sanatçı Veysel Diker, "Şifa Niyetine 5. yılımız Altan abiyle sahnede. Çok mutlu oluyoruz. Duygu yaşatıyoruz. Yaptığımız şeyin ne olduğundan çok, nasıl olduğuyla ilgili kısmına dair söylemek gerekiyor. Naif, samimi, hoş, içten. Bu durum beni iyileştiriyor. Bizi iyileştiriyor. Seyirciyi de sanırım iyileştiriyor. Nice yolculuklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber