Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Nisan 2024 - 16:58 Yorum: 0

Ataşehirli çocukları sergi heyecanı

Ataşehir Belediyesi’nin “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesine katılan çocukların yaptıkları resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sanatseverlerle buluştu.İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Musta...

Ataşehirli çocukları sergi heyecanı

Ataşehir Belediyesi’nin “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesine katılan çocukların yaptıkları resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sanatseverlerle buluştu.
İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Avuçlarım Rengarenk” isimli serginin açılışında, hazırladıkları ilk serginin heyecanını yaşayan çocuklar, aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadı.
Tüm çocukların Çocuk Bayramı’nı kutlayan ve “Avuçlarım Rengarenk” isimli sergideki eserlerden dolayı hepsini tebrik eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Çocuklarımızı erken yaşta sanatla buluşturmak, onların sanatla iç içe büyümelerini sağlamak bizim en önemli hedeflerimizden biridir. Ataşehirimizde toplumsal kültürün gelişmesine katkı sağlayarak, çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecekleri daha güzel projelere imza atacağız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her zaman destekçisi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.
7-12 yaş grubu öğrencilerin renklerin ilhamıyla ürettikleri eserleri, 28 Nisan tarihine kadar İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde herkese açık olarak sergilenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber