Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Mayıs 2024 - 09:01 Yorum: 0

Avcılar açıklarında yük gemisinden Hindistanlı hastayı kurtarma operasyonu

Avcılar’da Marmara Denizi açıklarında İskenderun’dan Ukrayna’ya seyreden yük gemisinde epilepsi krizi geçiren Hindistanlı hasta için, Türk sağlıkçılar ve Sahil Güvenlik ekipleri seferber oldu. Sahil güvenlik botuyla gemiden alınan hasta has...

Avcılar açıklarında yük gemisinden Hindistanlı hastayı kurtarma operasyonu

Avcılar’da Marmara Denizi açıklarında İskenderun’dan Ukrayna’ya seyreden yük gemisinde epilepsi krizi geçiren Hindistanlı hasta için, Türk sağlıkçılar ve Sahil Güvenlik ekipleri seferber oldu. Sahil güvenlik botuyla gemiden alınan hasta hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün Avcılar Ambarlı açıklarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre İskenderun’dan Ukrayna’ya giden Marmara Denizi açıklarında bulunan yük gemisinde çalışan mürettebattan Hindistan uyruklu adam epilepsi krizi geçirdi. Durum telsiz aracılığıyla karaya bildirildi. İhbar üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve ambulans ekipleri harekete geçti. Ekipler bot ile açıkta demirleyen gemiye ulaştı. Gemide fenalaşan Hindistanlı çalışan bota bindirildi. Bottaki ilk müdahalenin ardından çalışan karaya çıkarılıp hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber