Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 01 Mart 2024 - 17:25 Yorum: 0

Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu HİSTOLAB yarışması

SANKO Okulları öğrencileri, Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu tarafından organize edilen HİSTOLAB (Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İş birliği Laboratuvarı) proje yarışmasında Türkiye elemelerini geçerek Fransa’da sergi ve ödül törenine davet ed...

Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu HİSTOLAB yarışması

SANKO Okulları öğrencileri, Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu tarafından organize edilen HİSTOLAB (Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İş birliği Laboratuvarı) proje yarışmasında Türkiye elemelerini geçerek Fransa’da sergi ve ödül törenine davet edildi.
SANKO Okulları 7’nci sınıf öğrencileri Bade Köksalan ve Ceyda Kılıç proje danışman öğretmenleri Ali Güdül rehberliğinde hazırladıkları “Bade’nin Zaman Yolculuğu” isimli proje, 10-13 yaş kategorisinde Türkiye elemelerini geçerek Fransa’nın Strazburg kentinde sergilenmeye ve ödüle değer görüldü. Avrupa’da tarih eğitiminin gelişimine katkı sağlamak, tarih öğretiminde yenilikçi uygulamaları ve araştırmaları ortaya çıkarmak üzere düzenlenen HİSTOLAB yarışmasına Avrupa Konseyine üye 46 üye katıldı.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin geliştirdiği projenin 5 Nisan 2024 tarihinde Fransa’da sergi ve ödül törenine davet edilmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Okulumuzu, Gaziantep’i ve Türkiye’yi Fransa’da temsil edecek olan öğrencilerimizi ve öğretmenizi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber