Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Aralık 2022 - 14:23 Yorum: 0

Avrupa’dan gelip Mardin’deki yetim çocukları sevindirdiler

Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının desteğiyle, Mardin'de ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımı yapıldı.

Avrupa’dan gelip Mardin’deki yetim çocukları sevindirdiler

Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının desteğiyle, Mardin'de ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımı yapıldı. Çocuklara bot ve mont dağıtımı gerçekleştirildi.

Avrupa'daki ülkelerde faaliyet yürüten ve Türk vatandaşlar tarafından "Hep birlikte sıcak el olalım, onları ısındıralım" sloganıyla başlatılan kışlık giyim yardım kampanyası çerçevesinde bu yıl Türkiye'de farklı şehirlerde binlerce çocuk giydirilecek. Mardin'de önceden tespit edilen ailelere kışlık yardımlar ilettiklerini ifade eden Türk iş adamı Cahit Ataş, "Ülkemizde bulunan özelikle mülteci ve gerçekten maddi durumu olmayan yetim çocuklar dikkate alarak yaptığımız yardımlara devam ediyoruz. Hatay'ın Yayladağı'ndaki Türkmen kampında kalan yüzlerce çocuğa giyim, gıda ve oyuncak dağıtımını yaptık. Ardından Mardin'e geçtik. Burada da yaklaşık 100 çocuğa bot ve mont dağıtımı gerçekleştirdik. Çocuklar çok mutlu oldular. Onların bu mutluluğu yaptığımız işi daha da güzelleştiriyor. Daha fazla çocuğa ulaşmak için uğraşıyoruz. Bizler sıcak yuvalarımızda, kalın kazaklarımız, montlarımız, battaniyelerimizle ısınırken kış şartlarının zorlu geçtiği bölgelerde insanlar soğuklarla mücadele veriyorlar. "Sıcak el olalım" sloganıyla başlattığımız projemiz ile ihtiyaç sahibi çocuklara kazak, ayakkabı, battaniye, atkı, bere, eldiven ve çorap dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber